|
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Hej dziewczynki ostanio mam problem z jedna klijentka zaczela miec bardzo wrazliwe paznokcie na pilowanie delikatnie jej przejade po paznokciu na ktorym jest zel a juz nazeka ze ja to pali a przy tym paznokiec ani trochu nie jest cieply.Do tej pory to nie miala ale jakies dwa miesiace zaczela uzywac jakis preparat na paznokcie ktory mial je wzmocinc naklada sie go na paznokcia czeka az dobrze wyschnie a potem drewnianim patyczkiem odsuwa.A jeszcze jedno bardziej wrazliwe sa paznokcie na prawej rece,a to ze ja pali nawet ten odrost gdzie nie ma zelu a ja tylko delikatnie to zmatowie????Wiem tez ze jest srtasznie delikatna ale chodzi do mnie przez rok jak tylko zaczelam robic paznokcie i az takie to nie bylo.Macie jakies pomysly??Paznokcie napewno nie sa mocno zpilowane bardzo na to uwazam i jestem pewna ze nie sa!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
To bardzo dziwne!
Czy ona ma jakies zaczerwienienie na skorkach/walach paznokciowych? Jaki to jest preparat? Moglabys poprosic zeby przyniosla i spojrz sie na skladniki. Czy jej paznokcie sa tez wrazliwe na dotyk?
|
|||
|
|||
|
Ahoj Aniu,klijenta byla ostatnio na dopelnieniu nie ma zadnych zaczerwienien na paznokciu,ale niestety zapomniala wziasc ten preparat.A te paznokcie ja bolaly nawet na dotyk,ale juz mowila ze to sie zlepszylo jak przestala uzywac ten srodek na paznokcie!
|